Goud verkoop Kantoor Charleroi

Rue de Mons 4
6000 Charleroi
charleroi@goudwisselkantoor.be

U zocht een kantoor in de buurt van Ridderkerk? Misschien bied ons Goudwisselkantoor in Charleroi wel uitkomst voor u.

Wilt u goud verkopen in Charleroi? U vindt ons aan de Rue de Mons 4 in Charleroi. In dit kantoor kunt u uw gouden en zilveren kostbaarheden verkopen.

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar voor vrijblijvend advies en taxatie. Indien gewenst betalen zij u de waarde van uw kostbaarheden meteen contant of per bank uit. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende taxatie van uw gouden of zilveren bezittingen.

Een greep uit wat wij allemaal voor u kunnen taxeren: Gouden sieraden, gouden ringen, gouden kettingen, gouden munten, gouden armbanden, gouden horloges, gouden baren, zilveren munten, oud zilver, (zoals bestek, borden, schalen etc.) muntenverzamelingen en bankbiljetten.

Dinsdag t/m zaterdag

U dichtstbijzijnde kantoren bij Ridderkerk

• Vaste mobiele locaties

Geopend van 10:00 tot 16:30